Épületfeltüntetés az ingatlan bővítésekor is!

Épületfeltüntetés az ingatlan bővítésekor is. Keressen minket bizalommal, segítünk, hogy az adminisztráció problémamentes legyen!

A tavaszi időszakban sokan szeretnék bővíteni az ingatlanjukat például családalapítás vagy generáció egyesítés céljából. Ilyenkor sok teendővel kell számolni, elég csak az alapanyagok beszerzésére vagy a szakemberek felkeresésére gondolni. Mindezek mellett nem szabad megfeledkezni az  épületfeltüntetésről, ami az adminisztráció egyik legfontosabb része. A földhivatali nyilvántartásban muszáj átvezetni a változást, mert ellenkező esetben ingatlan eladáskor vagy banki hitelfelvételnél kellemetlen helyzetbe keveredhet az ember. Amennyiben Ön is házbővítés előtt áll, és az  épületfeltüntetéshez szeretné megtalálni a megfelelő személyeket, forduljon hozzánk bizalommal!

Ügyfeleink számára az  épületfeltüntetésben megfelelő segítséget tudunk nyújtani. Közreműködésünkkel nagyon egyszerűvé válhat ez a folyamat. Gondoskodunk az ügyintézéshez szükséges vázrajzról, amit körültekintően, precízen készítünk el. Az, hogy minőségi munkát adunk ki a kezünkből, mindenképp az ügyintézés hatékonyságát, gördülékenységét szolgálja. Ezáltal több ideje, energiája maradhat az építkezés szervezésére, lebonyolítására, nem érezheti magát leterhelve a hosszadalmas, bonyolult ügyintézés miatt. Profi segítséggel sokkal kényelmesebb az  épületfeltüntetés. Ha Ön is elkerülné a stresszes helyzeteket, rendszeres módosításokat, mindenképp keressen fel bennünket!

Segítünk, hogy az  épületfeltüntetés  könnyű legyen. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Többek között geodéziai felmérést, telekkitűzést is vállalunk. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, megkeresése után rövid időn belül, a közös egyeztetés után, hozzá is tudunk látni a munkának. Áraink korrektek, díjaink kialakításakor maximálisan előtérbe helyeztük az ügyfelek igényeit. Ha kérdezni szeretne, vagy igénybe venné a szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.