Földmérő, többféle szolgáltatással!

földmérő

Földmérő, többféle szolgáltatással. Ügyfeleink több területen is számíthatnak ránk, egyszerűbb, kényelmesebb alternatívát kínálunk az érdeklődőknek.

Földmérőként az évek során tapasztalatuk, hogy az ügyfelek többféle feladattal kapcsolatban is számítanak ránk. Például egy adott helyzetben nem csupán épületfeltüntetésben kellett segédkeznünk, hanem a telekalakításban is közreműködtünk. Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, és szívesen alkalmazkodunk az elvárásokhoz, szeretnénk több területen is segíteni az érdeklődőket. Érdemes szolgáltatásainkról tájékozódni, hiszen földmérő csapatunkra valóban maximálisan számíthatnak az ügyfelek!

Földmérőként otthonosan mozgunk többek között a tervezési felmérések, telekmegosztás, épülettörlés területén is. Teljeskörű szolgáltatásainkkal sokkal egyszerűbbek, gördülékenyebbek lehetnek az ügyintézések, hiszen nem kell a teendők miatt különböző szakembereket felkeresnie. Ez rengeteg időt, energiát felemésztene, ráadásul jóval tovább is tartana az adott ügy adminisztrációja, lebonyolítása. Ez sok kellemetlenséget, feszültséget eredményezne. Ha földmérő csapatunkat választja, ilyen és ehhez hasonló problémákkal nem kell számolnia. Velünk sokkal kényelmesebb lebonyolítani egy telekhatár rendezést, épülettörlést. Általunk hasznos információkhoz juthat hozzá az adott területtel kapcsolatban, naprakészek vagyunk, folyamatosan követjük az esetleges módosításokat éppen azért, hogy ügyfeleinknek megkönnyítsük a helyzetét.

Garantáljuk, hogy elégedett lesz ügyfélközpontú, korrekt szolgáltatásainkkal. Válassza a kényelmesebb utat, bízza bátran magát földmérő csapatunkra, és az ügyét a legegyszerűbb, leggyorsabb formában intézheti. Honlapunkon bővebb információkat is találhat tevékenységi köreinkről, vállalkozásunkról. Korrekt ajánlatokkal várjuk az érdeklődőket, anyagi szempontból is jól járhat velünk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolatfelvétel

A földmérés évezredek óta fejlődő tudománya

Az emberek többsége a földmérést valószínűleg az újkor egyik vívmányaként határozná meg. Pedig ahogy az alábbiakból ki fog derülni, a szakma gyökerei nagyon mélyre hatolnak az emberiség történetében.

A földmérés a kezdetekben a különböző földművelési birtokok határainak nyilvántartására szolgált. Az i.e. 3. évezredben már Mezopotámiában foglalkoztak ilyen tevékenységgel, Egyiptomban pedig, ahol nem mellékesen kötélkihúzóknak nevezték a földmérést végző szakembereket, a Nílus évente bekövetkező áradása folytán újra és újra kellett rajzolni a földművelési területek határait. Az utóbbi birodalomban már nyilvántartások is szabályozták a földmérést, és az adózás megtervezéséhez is felhasználták eredményeit.

A földmérésről hamarosan művek is születtek, például Alexandriai Hérón Dioptrája, a Római Birodalomban pedig a földmérést végző szakembereknek már kellett domborzati térképeket is készíteniük, igaz, főként katonai céloknak eleget téve.

A földmérésre használt mérőeszközök és számítások az évszázadok során sokat fejlődtek, majd a 16. századi Itáliában csúcsosodtak ki. Bár az ingatlan-nyilvántartás a huszadik század háborús időszakában aztán egy időre rendezetlenné vált, de hamar visszanyerte régi fényét.

Ha olyan céget keres, ami a földmérés nemes hagyományait ápolva, a legmodernebb eszközökkel dolgozik, akkor próbálja ki a mi szolgáltatásainkat! Keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!

Keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolatfelvétel

Földmérésre lenne szüksége? Válasszon bennünket!

A földmérés, a telekhatár-rendezés, vagy akár a kivitelezéssel kapcsolatos geodézia olyan területek, amelyek feladatait minden esetben szükséges szakértőkre bízni. Ha Ön olyan, földméréssel foglalkozó vállalkozást keres, aminek minden tagja kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a maga területén, forduljon hozzánk bizalommal!

Szolgáltatásaink a földméréssel kapcsolatos összes területet lefedik, így bármire is lenne szüksége ennek kapcsán, nálunk biztosan megtalálja Keressen fel bennünket, és dolgozzon velünk; garantáljuk a minőségi, gyors munkavégzést!