A pontos épületfeltüntetéssel a hitelfelvétel is gördülékeny

A pontos és hiteles épületfeltüntetéssel nincsenek akadályok a hitelfelvételnél sem. Kérjen bátran segítséget csapatunktól, a minőség garantált!

Amikor házvásárlásra kerül sor, sokan szeretnék az önerőt lakáshitellel kiegészíteni. Az ügyintézés során sok mindenre oda kell figyelni, emellett a hiteles és pontos dokumentumok is elengedhetetlenek, mert ezek nélkül igen hosszadalmas és bonyolult lehet a hitelfelvétel folyamata. Egyesek nem is gondolnák, de még az  épületfeltüntetéssel kapcsolatos hiányok is megnehezíthetik az ügyintézést, ezért célszerű ezzel is foglalkozni. A legjobb, ha az érintettek profi szakemberekre bízzák a feladatot, akik tisztában vannak az aktuális követelményekkel, így azoknak megfelelően készítik el a dokumentumokat, és viszik végig az ügyet.

Nem szeretne Ön sem kellemetlen helyzetekbe keveredni? Nyugodtan ránk bízhatja az épületfeltüntetést, amivel kapcsolatban  több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk. Tudjuk, hogy munkakörünk nagy mértékben megköveteli a pontosságot, precizitást, ugyanis a  dokumentumoknak, adatoknak egy az egyben egyezniük kell a valósággal. Ennek figyelembevételével foglalkozunk a feltüntetés folyamatával, körültekintőek, lelkiismeretesek vagyunk. Követjük az aktualitásokat, ezáltal Ön valóban naprakész dokumentumokkal rendelkezhet. Profi csapatunknak köszönhetően a tervek szerint juthat hozzá a hitelhez, nem történhet fennakadás.

Szolgáltatásunk minőségére, gyorsaságára sem lehet panasza. A megkeresés után igyekszünk minél hamarabb hozzálátni a feladatokhoz, így amiatt sem tolódhat ki az ügyintézés, mert velünk csak későbbre számolhat. Nálunk valóban a megrendelők az elsők, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatnak az ügyfelek szolgáltatásainkról, rólunk. Az épületfeltüntetésen kívül vállalunk még többek között telekalakítást, épülettörlést és telekösszevonást is. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.