Fontos az egyeztetés a telekhatár-rendezésnél is!

Szoros egyeztetés nélkül rendkívül kockázatos belevágni a telekhatár-rendezésbe. Minél hamarabb forduljon szakemberhez, hatósághoz a megbeszélésért!

A telekhatár-rendezés igénye sok esetben felmerülhet, például akkor, ha a korábban egyenleten határvonalat az érintett tulajdonosok szeretnék kiegyenesíteni, egyértelműbbé tenni. Egyesek elkövetik azt a hibát, hogy a hatóságokkal történő egyeztetés megkerülésével vágnak bele a munkálatokba, azonban ez igen kényes és kellemetlen helyzeteket eredményezhet.

telekhatár-rendezést meglehetősen szigorú szabályok határozzák meg, nem lehet akármilyen formában belevágni a munkálatokba. Mielőtt megtörténne a tényleges kivitelezés, elengedhetetlen, hogy az érintettek  a helyi önkormányzat jegyzőjével vagy az építésügyi hatósággal egyeztessék az elképzeléseiket. Ilyenkor esetleg olyan információk is kiderülhetnek, amelyek miatt nem lehet kivitelezni a telekhatár-rendezést, így az ember nem vághat bele feleslegesen a további ügyintézésbe.

Ha  sikeres volt a megbeszélés, ezután célszerű felkeresni földmérő szakembereket, akik elvégzik a legfontosabb feladatokat ezzel kapcsolatban, például a keretmérést. Nagyon fontos, hogy ehhez mindenképp tapasztalt, az aktuális szabályokkal tisztában levő személy kerüljön kiválasztásra.

Önnek is szüksége lenne valódi hozzáértő szakemberekre a telekhatár-rendezéshez? Ne kutasson tovább, mert megtalálta az ideális személyeket a feladatra! Vállalkozásunk több éves gyakorlattal rendelkezik ezen a területen. Tudjuk, hogy rengeteg minden múlik a munkánkon, ezért azt körültekintően, a szabályok betartásával, lelkiismeretesen végezzük el.

Velünk garantáltan gördülékeny lesz az ügyintézés, megéri hozzánk fordulni a telekhatár-rendezésért is. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Többek között épületfeltüntetést és geodéziai mérést is vállalunk.

Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.