A társasházi alapító okirathoz vázrajz készítés: építés után ne feledkezzen meg a fontos teendőkről!

Az emberek többsége azt gondolná, hogy egy társasház megépítése után már csak annyi a teendő, hogy elkezdjék értékesíteni a létesítményben megtalálható ingatlanokat. Ahhoz, hogy a lakások eladhatók legyenek, és külön helyrajzi számra kerüljenek, társasházi alapító okiratra is szükség van, aminek egyik nélkülözhetetlen melléklete a kész létesítmény alaprajza. Ezt a földhivatal számára kell továbbítani, ahol ellenőrzik, majd, ha mindent rendben találnak, jóváhagyják a dokumentumokat, így pedig már elkezdődhet az ingatlanok értékesítése. Értelemszerűen a rajzoknak nagyon pontosnak, precíznek kell lenniük. Ellenkező esetben a hatóságok nagy eséllyel elutasítják a benyújtott dokumentumot, éppen ezért profikra kell bízni a társasházi okirathoz a vázrajz készítést. Amennyiben Ön is szeretné elindítani az ügyintézést, keressen bennünket bizalommal, ugyanis mi vállaljuk a társasházi alapító okirathoz a vázrajz készítést!

Mivel szakembereink tisztában vannak az elkészült rajzok szerepével, és a földhivatalok szigorúságával, az alaprajz készítést nagy körültekintéssel, precizitással végzik. Kellő rutinnal, tudással rendelkeznek, és minden apró részletre odafigyelnek, így olyan rajz születhet, ami százszázalékban megfelel a hatóságok kritériumainak. A társasházi alapító okirat vázrajz készítését alapos felmérés előzi meg, majd a közös megbeszélés után elkezdődik a tényleges munka. Szakembereink a pontosság mellett arra is odafigyelnek a társasházi okirat vázrajz készítésnél, hogy minél hamarabb meglegyenek a rajzok, hiszen gyakran igencsak szoros határidők állnak rendelkezésre. Ezáltal nem lesz akadálya annak, hogy rövid időn belül értékesíthetők legyenek a létesítményben található ingatlanok.

A társasházi alapító okiratnál a vázrajz készítésről akkor sem szabad megfeledkezni, ha valamilyen módosításra van szükség. Bármelyik esetről legyen is szó, ránk biztosan számíthat. Velünk sokkal gördülékenyebb és egyszerűbb lesz a földhivatalban az ügyintézés. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének a  társasházi alapító okirat vázrajz készítésről, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken