A telekalakítási eljárás után építési telket is értékesíthet!

Sok ember rendelkezik az átlagosnál jóval nagyobb telekingatlannal, aminek egy részét vagy akár a teljes területét nem igazán tudják megfelelően karbantartani, sem pedig hasznosítani. Ilyenkor érdemes elgondolkodni ennek az értékesítésén, ugyanis manapság nagy a kereslet a szabad építési telkek iránt. Ahhoz, hogy a meglévő telekről a nem hasznosított részt a tulajdonos le tudja választani, vagy akár a teljes területet feloszthassa, mindenképp telekalakítási eljárásra lesz szükség.

A telekalakítási eljárás keretein belül könnyedén megosztható a rendelkezésre álló telek. Az ügyintézés lehetővé teszi, hogy a területrész minél hamarabb leválasztásra vagy felosztásra kerüljön, így pedig rövid időn belül értékesíthetővé válik. Ezzel a telektulajdonos plusz anyagi jövedelemre tehet szert, ami több élethelyzetben is óriási segítséget nyújthat.

Amennyiben nincsen túl sok tapasztalata a telekalakítási eljárásban, és szakemberek segítségét kérné, bátran fordulhat hozzánk! Gyakorlott munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére. A szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!