Társasházi alapító okirathoz vázrajz készítés, minőségi szolgáltatás, profi szakemberek, ügyvédet is tudunk ajánlani az ügyintézéshez!

Legyen szó új társasházi alapító okiratról vagy a dokumentum módosításáról, esetükben elengedhetetlen a vázrajz készítés. A digitális alaprajznak szigorú szabályok mentén kell elkészülnie, erre külön rendelet is létezik. Már ebből kiindulva nélkülözhetetlen a tapasztalt földmérő közreműködése, aki gondoskodik a vázrajz készítésről a társasházi alapító okirathoz. Amennyiben Ön még nem találta meg a megfelelő személyt erre a feladatra, ne kutasson tovább, ugyanis mi a legjobbat nyújtjuk az ügyfelek számára!

Cégünk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik a társasházi alapító okirathoz a vázrajz készítésben. Ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, és akár a megfelelő jogi segítséget is biztosítjuk, ugyanis ügyvéd nélkül nem lehet belevágni az ügyintézésbe. Módosításkor különösen fontos konzultálni jogi szakemberrel, ugyanis például egy felmerülő szavazati probléma megoldásában is tud tanácsot adni. Ha minket választ, a vázrajz készítéshez a társasházi alapító okirathoz, nem merülhetnek fel olyan hibák, amik esetleg meghosszabbítanák az ügyintézés menetét. Közreműködésünkkel, és a rajtunk keresztül biztosított jogi segítséggel együtt sokkal kényelmesebb, stresszmentesebb foglalkozni ezzel a területtel. Számtalan időigényes módosítást, félreértést együtt megakadályozhatunk. A társasházi alapító okirathoz a vázrajz készítésért bátran kereshetnek bennünket az ügyfelek több száz lakásos épületekkel és kétlakásos ingatlanokkal kapcsolatban is.

A társasházi alapító okirathoz a vázrajz készítéskor a rövid határidőkre is odafigyelünk. Nálunk gyorsan hozzájuthat a szükséges dokumentumhoz. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, vagy időpontot foglalna a a személyes megbeszéléshez, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.