Társasházi alaprajz készítés: módosításkor is fontos!

Társasházi alaprajz készítése, profi szakemberekkel, ügyfélközpontú szolgáltatás, minőségi végeredmény, módosításkor is számíthat ránk!

Több társasház esetében is fontos, hogy megtörténjen a korszerűsítés, ugyanis az épületek már nem igazán felelnek meg napjaink követelményeinek. Nem ritka, hogy a modern, igényes végeredmény miatt szükség van drasztikus módosításokra is az ingatlanoknál. Ilyenkor a kivitelezés mellett nem szabad megfeledkezni a társasházi alaprajz készítésről sem! Ez esetben a módosított terület alaprajzát kell elkészíttetni profi földmérővel. Amennyiben Ön is érintett a témával kapcsolatban, és még nem találta meg a megfelelő szakembereket a társasházi alaprajz készítéshez, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik a társasházi alaprajz készítés terén is, nálunk a legjobb kezekben vannak a vázrajzok. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai követelményekre, emellett folyamatosan követjük az esetleges változtatásokat is, így a rajzok minden szempontból megfelelnek a kritériumoknak. Ez óriási előny, mert így sokkal gördülékenyebb és gyorsabb az ügyintézés menete, hiszen nem lesz szükség az alaprajzok javítására. A társasházi alaprajz készítéskor  a rövid határidőkre is odafigyelünk: megkeresése után neki is látunk a munkálatoknak, így időben kézhez kaphatja a rajzokat. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkánkkal. Hosszú távon állunk a megrendelők rendelkezésére. Az alaprajz készítésen kívül foglalkozunk még többek között geodéziai felméréssel, telekalakítással és épületfeltüntetéssel is.

Bízza ránk bátran a társasházi alaprajz készítését, és tegye problémamentessé a módosítással járó hivatalos teendőket felújításkor! Weboldalunkon bővebb információkat is talál rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy időpontot kérne személyes találkozóhoz, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az ügyfelek rendelkezésére.