Telekösszevonással kapcsolatban is számíthat ránk!

Bizonyos építkezések előkészítésekor felmerülhet, hogy szükség van telekösszevonásra. Ilyenkor legalább kettő vagy annál több szomszédos terület összevonásáról van szó, amiket a jövőben azonos helyrajzi számon tüntetnek fel a hatóságok az ingatlanok nyilvántartásában. Az ezzel kapcsolatos ügyintézésben sokaknak nincsen túl sok tapasztalata, emiatt előfordulhat, hogy elhúzódik az összevonás menete, így pedig egyúttal tolódik például az építési projekt kezdési időpontja. Ha Ön nem szeretne ilyen helyzetbe keveredni, kérje tapasztalt szakemberek segítségét az ügyintézésben!

Kollégáink kellő gyakorlattal rendelkeznek a telekösszevonással kapcsolatos ügyintézésben is. Elsősorban utánanéznek annak, hogy az illetékes hatóságnál vagy önkormányzatnál vannak-e olyan szabályok, amik esetleg akadályoznák az összevonás menetét. Sajnos gyakran utólag szembesülnek ezekkel az ügyfelek, ez pedig rengeteg kellemetlenséget okozhat, legfőképp akkor, ha már elkezdődtek a területen az előkészületi munkálatok.

A telekösszevonáshoz megfelelő szakmai segítséget kaphat nálunk! Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vegye igénybe szolgáltatásunkat!