Épületfeltüntetés használatbavételi engedély esetében is!

Épületfeltüntetés használatbavételi engedélyhez, gyors, rugalmas szolgáltatás keretein belül biztosítjuk a vázrajzot!

Egy építkezés befejeztével nem szabad megfeledkezni az olyan hivatalos teendőkről, mint például az épületfeltüntetésről vagy a használatbavételi engedély ügyintézéséről. Mindezek nélkül a jövőben komoly gondok merülhetnek fel egy banki kölcsön lebonyolításakor is, ráadásul még a hatóságokkal is kellemetlen helyzetbe keveredhetnek az adott ingatlan tulajdonosai. Amennyiben szeretné egyszerűbbé tenni az adminisztrációt, és a használatbavételi engedélyhez szükséges épületfeltüntetési vázrajzot profikra bízná, keressen bennünket bizalommal!

Az épületfeltüntetéssel kapcsolatban is segítünk az ingatlantulajdonosoknak. A vázrajzokat a legmagasabb szakmai és jogi követelményeknek megfelelően készítjük el. Követjük a változásokat, figyelembe vesszük az aktualitásokat. A minőségi munkának köszönhetően sokkal gördülékenyebb és gyorsabb lesz az ügyintézés, így Ön problémák és fennakadások nélkül költözhet be új otthonába. A színvonal mellett a rövid határidőkre is odafigyelünk, így Ön pár napon belül kézhez veheti az ügyintézéshez szükséges épületfeltüntetési vázrajzot.

Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. Az épületfeltüntetéssel kapcsolatban bátran kérdezhet, mindenre választ kaphat, és hasznos információkkal gazdagodhat a témáról. Ezek akár a jövőben is segítséget nyújthatnak Önnek.

Ha ránk bízza a használatbavételi engedélyhez az épületfeltüntetés vázrajz elkészítését, nem érhetik kellemetlenségek! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Kérheti közreműködésünket telek kitűzéshez vagy alakításhoz, geodéziai felméréshez és még épülettörlésben is számíthat ránk, cégünk hosszú távon áll az ügyfelek rendelkezésére. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődők számára.