Társasházi alapító okirathoz vázrajz készítése a legmagasabb szakmai kritériumoknak megfelelően!

Ahhoz, hogy a társasházakon belül megtalálható ingatlanok értékesíthetővé váljanak, mindenképp szükség van társasházi alapító okiratra. Ennek egyik fontos melléklete az épület alaprajza. Az elkészült dokumentumokat a földhivatalban nagyon szigorúan ellenőrzik, ezért nem lehet a véletlenre bízni a hivatalos iratok kitöltését és az alaprajz elkészítését sem. Olyan szakemberekre van szükség ehhez, akik kellően ismerik a szigorú kritériumokat, és ezek figyelembevételével kivitelezik a rajzokat. Amennyiben Ön is szeretné elkezdni az ingatlanok értékesítését, és profikat keres a társasházi alapító okirat vázrajz készítéshez, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A társasházi alapító okirathoz a vázrajz készítését a legmagasabb szakmai kritériumoknak megfelelően valósítjuk meg, garantáljuk, hogy Ön és a földhivatal munkatársai egyaránt elégedettek lesznek a végeredménnyel. A társasházi alapító okirat vázrajz készítése terén több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk. Tudásunkat folyamatosan frissítjük, és előzetesen tájékozódunk az esetleges változásokról, így bennünket sem érhetnek kellemetlen meglepetések az ügyintézés során.

Az ingatlanok értékesítésénél gyakran minden perc számít, mert a tulajdonosok közül sokan szeretnének minél hamarabb túladni a lakásokon. Mivel tisztában vagyunk az ügyfelek elvárásaival, a társasházi alapító okirat vázrajz készítésénél a rövid határidőkre is odafigyelünk. Szolgáltatásunk igénybevételével gyorsan és egyszerűen beadhatja az iratokat a hivatalba, így időben, a terveknek megfelelően elkezdődhet a lakások értékesítése.

A társasházi alapító okirathoz a vázrajz készítését ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatás keretein belül vállaljuk. Cégünket ezen kívül keresheti még geodéziai felmérésért, telekalakításért vagy megosztásért is. Ha ránk bízná a társasházi alapító okirathoz a vázrajz készítését, vagy kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.