Társasházi alapító okirathoz vázrajz készítésről bővebben

Társasházi alapító okirathoz vázrajz készítését vállaljuk profi szakemberek segítségével, sőt, ügyvédet is tudunk ajánlani az ügyintézéshez!

Legyen szó új társasházi alapító okiratról, vagy a dokumentum módosításáról, elengedhetetlen a szabályoknak és előírásoknak mindenben megfelelő vázrajz készítése.  Egy digitális alaprajznak szigorú szabályok mentén kell elkészülnie, és erre külön rendelet is létezik, tehát már ebből kiindulva is  nélkülözhetetlen a tapasztalt földmérő közreműködése, aki gondoskodik a vázrajz készítéséről a társasházi alapító okirathoz. Amennyiben Ön még nem találta meg a megfelelő vállalkozást erre a feladatra, ne kutasson tovább, hiszen cégünk a legjobbat nyújtja az ügyfelek számára, és  jogi szakemberrel szorosan együttműködve készítjük el a vázrajzot a társasházi alapító okirathoz.

A vázrajz a társasházi alapító okirat földhivatali műszaki melléklete, és a kétlakásos házaktól kezdve a több száz lakásos épületekig gyakorlatilag bármilyen társasházhoz elkészíthető, illetve el kell azt készíteni. Fontos tudni, hogy egy meglévő társasházi alapító okirat módosítása előtt mondhatni kötelező egy jogi szakemberrel egyeztetni, mert a változtatás jellege és mennyisége befolyásolhatja a jogi oldal megvalósíthatóságát. A folyamat számos lépésből áll; első lépésben meg kell rendelni a földhivatali adatszolgáltatást a vázrajz készítéséhez, majd fel kell mérni az érintett lakásokat. Ezt követi a pontos, digitális alaprajzok, a változási vázrajzok és műszaki dokumentáció elkészítése a társasházi alapító okirattal összehangolva, végül a földhivatali leadással fejeződik be a folyamat.

Cégünk több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a vázrajzok készítésében. Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, és akár a megfelelő jogi segítséget is biztosítjuk, ugyanis az ügyvéd segítsége nélkülözhetetlen az ügyintézés során. Módosítás esetében különösen fontos konzultálni jogi szakemberrel, ugyanis például egy felmerülő szavazati probléma megoldásában is tud tanácsot adni. Ha bennünket választ a vázrajz készítésére, nem merülnek fel olyan hibák, amelyek esetleg meghosszabbíthatják az ügyintézés menetét. Közreműködésünkkel – és a rajtunk keresztül biztosított jogi segítséggel – sokkal kényelmesebb és stresszmentesebb lesz a folyamat. Számtalan időigényes módosítást és félreértést is megakadályozhatunk, ha mi végezzük el a társasházi alapító okirattal kapcsolatos feladatokat. A társasházi alapító okirathoz a  vázrajz készítéséért bátran keressen Ön is bennünket, akár több száz lakásos épületről, akár kétlakásos társasházról van szó.

A társasházi alapító okirathoz a vázrajz készítését rövid határidővel vállaljuk, így nálunk gyorsan hozzájuthat a szükséges dokumentumokhoz! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat földméréshez kapcsolódó szolgáltatásainkról, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, vagy időpontot szeretne foglalni egy személyes megbeszéléshez, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken; készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!